Lajme

Serbi ther me thikë ish-gruan dhe prindërit e saj, dënohet me 50 ditë burgim

Një 36-vjeçar nga Paracini është arrestuar për shkelje të masës urgjente të ndalimit të hyrjes në shtëpinë e ish-gruas së tij të pamartuar, e cila iu shqiptua atij më 1 Mars të këtij viti, raportojnë mediat serbe.

Dyshohet se ai erdhi në shtëpinë e ish-gruas së tij të pamartuar mbrëmë dhe, pas një diskutimi të shkurtër, goditi me thikë atë dhe prindërit e saj. Vajza 26 vjeçare, dhe babai i saj 62 vjeçar pësuan lëndime të lehta, ndërsa nëna e vajzës 57 vjeçare pësoi lëndime të rënda trupore.

I dyshuari u dërgua në Gjykatën për Kundërvajtje në Paracin, ku u dënua me 50 ditë burg.

Për shkak të ekzistencës së bazave të dyshimit se ai ka kryer vepra penale të dhunës në familje, lëndim të lehtë trupor dhe lëndim të rëndë trupor, kundër tij do të ngrihet kallëzim penal në procedurë të rregullt në zyrën e prokurorit kompetent.

I dyshuari më parë ishte ndaluar të afrohej me dyshimin e abuzimit fizik dhe mendor të gruas së tij.