Shëndetësi

Seks të paharrueshëm? Ja disa sekrete

Seksi i mirë është shumë i rëndësishëm p

Seksi i mirë është shumë i rëndësishëm për një marrdhënie sa më të mirë e te gjatë në çift. Në këtë artikull po ndajmë me ju disa sekrete për një jetë sa më të pasur seksuale.

1: Jini gjithnjë reciprokë në seks

Nëse doni të keni një jetë sa më aktive seksuale, jini të hapur dhe reciprokë me partnerin tuaj. Nëse ai nuk kursehet për “kuli lingus”, atëherë mos u kurse edhe ti për orale.

2: Eksploro seksin anal

Seksi anal shërben edhe për tiu larguar disi rutinës në seks. Mos ki frikë të eksplorosh këtë eksperiencë të re.

3: Ktheje darkën e përbashkët në zonë flirti

darka është një vend ideal për të flirtuar me partnerin. Vishu seksi dhe ushqeje atë duke e intriguar dhe do ta shohesh se so do të rritet dëshira seksuale e partnerit.

4: Ji ekspresive

Shprehja atij dashurinë dhe dëshirën që ke për të sa më shumë të mundesh. Është celësi për një seks fantastik.

5: Besoji partnerit tënd

Largoje frikën dhe besoji partnerit tënd, ji sa më e shpenguar me të dhe kij guximin të provosh pozicione dhe vende të reja që do ndezin dëshirat tuaja seksuale.