Maqedoni

Sanksionohen 137 vozitës, 80 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (01.01.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 137 gjoba, prej të cilave 80 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 gjoba për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim, andaj apelojnë deri tek të gjithë vozitësit që të respektojnë rregullat dhe të kontribuojnë për siguri më të madhe në komunikacion.

The post Sanksionohen 137 vozitës, 80 për tejkalim të shpejtësisë appeared first on Alsat.