Humor

Sa i xhelozojnë gratë kosovare burrat e tyre, shkrihuni së qeshuri me këto komente

Në një grup të mbyllur në rrjetet sociale,

Në një grup të mbyllur në rrjetet sociale, një grup i femrave si temë të ditës kishin tradhtinë në çift.

Shumë nga to thonë se nuk do ta falnin për asnjë moment, derisa disa të tjera thonë se do ta falnin për shkak të fëmijëve.

Tek ky diskutim nuk mungojnë as deklaratat interesante dhe tejet qesharake!

Madje, nuk mungojnë as rrëfimet e ndryshme.