Maqedoni

“Rruga drejt”, Snopçe: Deputetët me skafandër, teatër

Debat i ashpër për bllokimin e punimeve të

Debat i ashpër për bllokimin e punimeve të Kuvendit sonte në “Rruga Drejt” që transmetohet në orën 20:40 minuta. Deputeti i koalicionit ASH-AAA Halil Snopçe paraqitjen e deputetëve me skafandër e quajti teatër në regji të kreut të kuvendit, për të defokusuar opinion nga shtyrja e ligjit për regjistrimin e popullsisë. Deputetja e BDI-së Arta Bilalli-Zendeli, arsyetoi veprimet e kreut të Kuvendit. Të ftuar edhe deputetet e LSDM-së e VMRO-së Sllavjanka Petreska dhe Rashela Mizrahi.

– Advertisements –