Maqedoni

“Rruga drejt”, debat për regjistrimin e popullsisë

Regjistrimi i popullsisë është temë edhe në debatin e sontëm në emisionin Rruga Drejt, kuy të ftuar janë zv.drejtori i Entit për Statistikë Hilmi Selami, Muhedin Brava nga Aleanca për Shqiptarët dhe Ivanka Vasilevska  nga VMRO DPMNE-ja. Numri dy i Entit Selami tha se regjistrimi do të jetë i suksesshëm ndërsa i njëjti mund të rrezikohet vetëm nga përkeqësimi eventual i pandemisë ose bojkotimi i VMRO-së.

https://www.youtube.com/watch?v=OVlTxtvKfck&feature=youtu.be

The post “Rruga drejt”, debat për regjistrimin e popullsisë appeared first on Alsat.