Kult

Rikrijime të maskës së fytyrës sipas imagjinatës së artistëve

Historiani i artit Geoffrey Shamos dhe Lauren

Historiani i artit Geoffrey Shamos dhe Lauren Hartog, menaxher i Galerisë Vicki Myhren të Universitetit të Denver, kërkuan 45 artistë që bënin maska ​​për të marrë pjesë në një shfaqje aktuale.

Shamos thotë se zgjedhja e favoritëve është e vështirë, por Humbja e Pallogaritshme e Trey Duvall, e bërë nga rripat e kyçit të spitalit të shkruar me emrat e atyre që kanë vdekur nga komplikimet e Covid “më godet çdo herë”, ndërsa Peshku Porcupine i Liz Sexton “i bën vizitorët të buzëqeshin”./ KultPlus.com

Reklamo bizensin tuaj ketu

The post Rikrijime të maskës së fytyrës sipas imagjinatës së artistëve appeared first on KultPlus.