Showbiz

Rezarta Shkurta zbulon patronazhisten e Ermalit, ja për kë voton nipi i ish-diktatorit

Duket se Rezarta Shkurta e ka gjetur patronazhi

Duket se Rezarta Shkurta e ka gjetur patronazhistin e bashkëshortit të saj dhe çudia s’është e vogël.

Nga fotoja duket që preferencat e Ermalit janë djathtas dhe kjo e ka zhgënjyer shumë bashkëshorten. Rezarta Shkurta për bashkëshortin: Hajde besoji burrit! Gjithë këto vite më paske mashtruar!- tha duke qeshur.

Pra, mund të themi që nipi i ish-diktatorit është nga ato rastet e veçanta që mirë bashkëshortja po as patronazhisti nuk ia di preferencat.