Maqedoni

Rexhepi: Bdi-ja përmend shtyrjen e zgjedhjeve sepse ka frikë

Nevzat Bejta në një përplasje me Skënder Rexhepin e Alternativës në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat tha se shtyrja e zgjedhjeve të prillit ekziston si mundësi, nëse deri në atë muaj nuk jemi bërë pjesë e NATO-s. Megjithatë, ky version kundërshtohet nga Skender Rexhepi, nga Alternativa, I cili thotë se shtyrja e zgjedhjeve nuk ka të bëjë me NATO-n, por  me frikën e BDI-së për të humbur të njëjtat.

Arsyeja e BDI-së që do të shtyjë zgjedhjet është frika se mund t’i humbin ato. Por qofshin në prill apo kur do të mbahen zgjedhjet ndryshimi do të ndodhi. Dhe frika nuk është e vogël por shumë e madhe. Në 2016 nga 153 mijë vota BDI-ja zbrit në 85 mijë- tha Rexhepi.

Loading…