Maqedoni

Regjistrohen 490 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë ditës së djeshme (23/24.02.2021) në gjithë territorin e venit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar gjithsejtë 490 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga ky dikaster në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

The post Regjistrohen 490 shkelje për mosmbajtje të maskës appeared first on Alsat.