Lajme

Raportohet se është rrënuar qeshma e vjetër e xhamisë në Prishtinë

Faqja në Facebook “Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë”, ka njoftuar se sot është rrënuar qeshma e vjetër e xhamisë së çarshisë në Prishtinë.

Nuk është dhënë ndonjë informacion se nga kush apo pse është rrënuar kjo qeshmë, që përveç funksionit praktik, bart edhe vlera historike dhe të trashëgimisë kulturore për kryeqytetin.

SKANDAL: Rrënohet qeshma e vjetër e xhamisë se çarshisë ne Prishtine. Turp dhe krim”, është shkruar në mbishkrimin e dy fotografive të publikuara.