Maqedoni

Rama: Takimi i radhës, më 21 dhjetor në Durrës

“Për ne është e shkruar në dokumentin e Novi Sadit. Nuk është ideja ta ndajmë Ballkanin Perëndimore por që të përfshihen të gjitha vendet. Ky takim vetëm se mundëson lëvizje me te lirshme, e gjitha pjesa tjetër është e shkruar dhe e miratuar nga të 6 vendet në takime ,por që nuk është zbatuar, kjo është një nisëm që përforcon këtë proces. Dua të them se ramë dakord 21 dhjetor të zhvillojmë ne Durres mbledhjen e ardhshëm ku do të merr pjesë edhe Josef Boreli “

Loading…