Kosovë

Rama sërish tërheq vëmendje me atletet e tij

Atletet e kryeministrit shqiptar, Edi Rama, kan

Atletet e kryeministrit shqiptar, Edi Rama, kanë kanë tërhequr vëmendjen e mediave maqedonase në samitin e Ohrit.

“Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka mbetur i qëndrueshëm në stilin e tij që nga takimi i fundit. Edhe sot ai u paraqit në një takim trepalësh me kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaev dhe Presidentin serb Aleksandar Vuçiç me atlete të zeza Adidas dhe një kostum të errët” shkruajnë mediat maqedonase.

Dhe në korrik 2017, në samitin e Triestes, kryeministri shqiptar u paraqit me një kostum dhe atlete të bardha.

Gjatë atij samiti, ai pati takime me Presidentin Francez Emmanuel Macron dhe kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaev.