Humor

Qumili i drejtohet virusit: A spo ki ku me shku veç te na në Kosovë a, mirë po të dukemi a?

Derisa në Kosovë së fundmi është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve dhe viktimave nga Covid-19, shumë personazhe të njohura kanë apeluar për kujdes.

Ndërsa humoristi i njohur Sevdai Radogoshi, ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të argëtuar sado pak publikun në këtë gjendje të rëndë.

Ai në rolin e “Lytës” ka pasë disa fjalë për virusin e rrezikshëm Covid-19. Ndër të tjera ai ka thënë në formë shakaje: “O virus a po ki ku me shku veq te na në Kosovë a, mirë po të dukemi a?”.