Showbiz

Qeveria e Kosovës do të mblidhet në ora 18:00

Nuk dihet se çfarë do të diskutohet saktësisht,

Nuk dihet se çfarë do të diskutohet saktësisht, por sot Qeveria Hoti ka marrë vendim që të kufizohet lëvizja në Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe Vushtrri.

Temë diskutimi pritet të jetë situata me coronavirusin pasi 178 raste janë raportuar pozitiv të shtunën dhe 12 vdekje kanë ndodhur gjatë këtij vikendi.

Kjo situatë ka alarmuar institucionet shëndetësore të cilat po kërkojnë kujdes më të madh pasi gjendja mund të ndalë jashtë kontrollit. /Insajderi.com/