Bota

Qëllohen me armë dy persona në Zvicër

Dy persona u qëlluan dhe u plagosën në një incident, i cili ende nuk është klasifikuar si një sulm terrorist në Zvicër.

Policia hapi të paktën pesë të shtëna, thanë dëshmitarët okularë në qytetin e Biennes, kantoni i Bernit.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Kam dëgjuar pesë të shtëna me armë. Kur pashë nga dritarja, dy burra ishin shtrirë në dysheme”, tha një dëshmitar okular.

Sipas një prej dëshmitarëve, të shtënat i parapriu një përleshje, pas së cilës një nga burrat nxori një armë dhe gjuajti tre herë.