Kosovë

“Punësimet partiake e familjare janë në nivel mafioz, Thaçi, Haradinaj e Veseli i mbushen institucionet me familjarë”

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje që dikur ishte

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje që dikur ishte gazetar hulumtuese skandalet e punësimeve partiake, i konsideron mafioze.

Ai ka akuzuar Thaçin, Veselin e Haradinaj për mbushjen e institucioneve më familjarë e militantë.

“ Nga Thaçi ka plot njerëz të afërt të tijë të familjes që janë në sektorin publik, të gjithë Ramush Haradinaj, Kadri Veseli, kanë kushërirët e afërt në vende të rëndësishme, kanë bile intervenime bile edhe në sektorin privat që përkatësisht në kompani të cilat kanë varësi direkte nga sektori publik e marrin pjesë në tenderat publik”, ka shtuar Zogiani.

Punësimet me diktat të partisë, në Republikë tashmë janë diçka që nuk i është shmangur asnjë parti. Madje as Vetëvendosje, që pritet që të vijë në pushtet. Ajo që mund të thuhet pa pasur frikë që dikujt i hyhet në hak është që plaçkitja e shtetit me punësimin e armatës së militantëve ka vazhduar, dhe pritet të vazhdojë edhe gjatë/InsajderiInDoks