Showbiz

“Pse nuk del në TV shqiptare”/ Rike Roci: Bëhesh e famshme po del me drejtorin, ose po ke të dashur burrë të martuar kriminel

Rike Roci është pyetur në rrjetet sociale përse

Rike Roci është pyetur në rrjetet sociale përse nuk shfaqet në mediat shqiptaret. Duket se në përgjigjen e saj, modelja nuk ia ka përtuar edhe botës së spektakleve, por edhe disa modeleve në vendin tonë.  “Pyetje me vend, do flas njëher e mirë nuk dua të bëj më asgjë në Shqiperi as intervista, as programe, asgje, asgje. Nuk ka meritokraci ne sallonet e tv shqiptare.

Flas per shumicen dhe jo per te gjithe. Behesh e famshme nëse kërkon burrë ne tv, ose nëse ke takim me drejtorin e tv, ose nëse meresh me burrin e martuar kriminel, ose nëse je fry aq shumë me silikon, saqë kjo është stereotipi i bukurisë.Atje nuk e duan thjeshtesinë, nuk e duan njeriun e mire, aty zotëron vetem intriga…E dua vendin tim Shqiperinë, por shumicën e njerëzve jo të marin respektin për dobësi… që kështu”, shkruan Rikja.