Maqedoni

Protestë në Kumanovë, kërkohet drejtësi për rastin e Almirit

Në Kumanovë po protestohet për rastin e Almirit. Qindra qytetarë njëzëri kërkojnë drejtësi pas vendimit të Gjykatës Themelore të Kumanovës për ta dërguar në burg efektiv prindin e Almir Aliut, Sedat Aliun bashkë me vëllain e tij Abdulla Aliu dhe kushëririn Sami Demiri. Të tre janë të dënuar me burg efektiv prej gjashtë muaj për veprën “dhunë”.

The post Protestë në Kumanovë, kërkohet drejtësi për rastin e Almirit appeared first on Alsat.