Maqedoni

Propozimligji i shtetësisë, të enjten në rend dite në Kuvend

Propozim-Ligji për shtetësi është vendosur

Propozim-Ligji për shtetësi është vendosur si pikë e rendit të ditës në seancën plenare të Kuvendit për ditën e enjte. Drafti i Qeverisë i propozuar me ylli Evropian është vendosur si pikë e 7, ndërsa opozita shqiptare pret që përveç miratimit të nevojës në këtë seancë, javën që pason, para se Kuvendi të shkon në pushim vjetor, propozimi të kalon fazën e amendamenteve dhe të vendoset për miratim.

– Advertisements –