Maqedoni

“Programi 200”, intervistë me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ësht

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe është i ftuar në programin 200 që do të transmetohet sonte ne orën 22 në Alsat. Ai flet për masat e reja ndaj Pandemisë, por edhe për procesin e vaksinimit. I pyetur direkt se a ndjen përgjegjësi për numrin e madh të viktimave, Filipçe tha se për çdo pacient bëhet çdo gjë që të shpëtohet jetë dhe se përhapja e virusit dhe numri i vdekjeve është e ngjashme si në vendet e tjera në rajon.

– Advertisment –