Lajme

Profesori universitar, Qorrolli: Të shkarkohet urgjentisht Driton Selmanaj

“Shkarkim urgjent per zv/kryeministrin sharlatan te Kosoves qe ndjehet i lodhur nga diskutimi mbi trupat e pagjetur te shqiptareve te vendit te tij. I pameçem dhe pa kokerr dinjiteti duhet te jesh si Selman Dritonaj — e t’i fyesh familjet qe i qajne edhe 20 vjet pa varr me te dashurit e tyre.Kosova po e duron edhe kete katrahure qe nje i paturp si ky soj i nje politikani aksidental — t’i sherbeje per taksirat te saj si anetar qeverie”, ka shkruar profesori universitar, Vigan Qorrolli.