Showbiz

Probleme në familjen mbretërore? Princ Harry dhe Meghan nuk do të kalojnë Krishlindjet me Mbretëreshën

Princ Harry dhe Meghan Markle, kanë pasur një

Princ Harry dhe Meghan Markle, kanë pasur një periudhë të ngarkuar me punë, ndaj çifti mbretëror ka vendosur të marrë gjashtë javë pushim. Bëhet me dije se ata do të festojnë Ditën e Falenderimeve me të ëmën e Meghan-it, e cila ndodhet në Amerikë. Mirëpo, burime pranë çiftit kanë treguar ata nuk preferojnë t’i kalojnë Krishtlindjet me mbretëreshën siç e do tradita, por do të qëndrojnë në Amerikë. Nëse ky lajm është i vërtet, kjo do të thotë se marrëdhëniet mes çiftit të ri dhe mbretëreshës janë krisur dhe vështirë se në të ardhmen do të ketë një përmisim mes tyre. Kujtojmë se tradita kërkon që çdo pjestar i familjes mbretërore duhet ti kalojë Krishlindjet pranë mbretëreshës.