Maqedoni

Prishtinë, seanca për presidentin vazhdon nesër në orën 17:00

Kuvendi i Kosovës nuk arriti të siguroj vot

Kuvendi i Kosovës nuk arriti të siguroj votat e nevojshme për zgjedhjen e presidentit, kështu që Kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca e ka shpallur të mbyllur seancën e sotme për shkak se nuk pati kuorum për votim të presidentit dhe njoftoi se mbledhja do të vazhdoj nesër në ora 17:00.

– Advertisment –