Maqedoni

Prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020.

Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me këtë vendim do te kthehet dinjiteti i mësimdhënësve, ndërsa theksoi se në periudhën e ardhshme do të vazhdojmë të bashkëpunojnë me SASHK-un për të zgjidhur të gjitha çështjet tjera që kanë të bëjnë me fushën e arsimit.

Loading…