Kuriozitete

Pozicioni juaj kur uleni në karrike, tregon shumë për karakterin tënd

Gjithkush ndoshta ka vënë re se ne shpesh ule

Gjithkush ndoshta ka vënë re se ne shpesh ulemi në të njëjtën pozitë. Megjithatë, pak njerëz realizojnë se pozita e tyre është një veçori që mund të thotë shumë për ta.

Ne kemi mbledhur për ju 10 pozicione të cilat tregojnë gjithçka për natyrën tuaj:

Ky pozicion është karakteristikë e atyre që janë lehtësisht të entuziazmuar dhe të interesuar për shumë gjëra.  Ju jeni kurioz dhe të hapur për të njohur njerëz të rinjë. Ju mund të mashtroni veten me të tjerët, me shkathtësi të bëni komplimente dhe të lavdëroni bashkëbiseduesin tuaj nëse mendoni se është e përshtatshme.

Ju jeni modest dhe madje i trembur shpesh herë, duke u ndjerë në siklet para të huajve. Ju vështirë se mund të quheni një person i sigurt. Ju përpiqeni të fshehni ndjenjat dhe emocionet tuaja nga të tjerët, kështu që shpesh ju jeni një person i mbyllur.

Ju jeni një person me dëshirë të fortë dhe të sigurt, ju nuk dyshoni kurrë në korrektësinë e veprimeve dhe vendimeve tuaja. Ju pëlqen të jeni në dijeni dhe në kontroll. Në të njëjtën kohë, ju jeni shumë i besueshëm në komunikimet me të afërmit dhe kolegët, dhe gjithmonë përpiqeni jepni mbështetje në kohë të vështira.

Ju jeni një person  i cili shpesh tregon aftësi të theksuara të një lideri. Ju jeni gjithmonë duke u përpjekur të qëndroni të informuar dhe të doni të mbani gjithçka nën kontroll. Për këtë arsye ju mund të quheni komandues. Ju jeni të hapur për miq të rinj, por jeni xheloz në lidhje dashurie.

Ju jeni një person serioz me një karakter të fortë. Mendimet tuaja karakterizohen nga thellësia. Përkundër ndjenjës së sigurisë, ju nuk nxitoni për t’u hapur me njerëz të tjerë.

Ju jeni shumë të butë, të ndjeshëm dhe të mirë. Ju nuk i injoroni problemet e njerëzve të tjerë, reagoni menjëherë dhe përpiqeni të jepni të gjithë ndihmën e mundshme. Në të njëjtën kohë, ju jeni mjaft të turpshëm, shpesh duke dyshuar në fjalët dhe vendimet tuaja.

Në shikim të parë, mund të dukeni si një person me zemër të ftohtë, por kur njerëzit të njohin, ata shohin anët krejtësisht të reja të juve: dashamirësi dhe sinqeritet. Megjithatë, ju jeni mjaft të drejtpërdrejtë në pyetje serioze. Ju jeni të përpiktë, dhe preferoni të keni nga një plan në çdo gjë.

Ju jeni shumë emocional, optimist, i hapur dhe i dashur. Ju jeni të gëzuar dhe përpiqeni gjithmonë të jeni optimistë dhe ta ndani me atë njerëz të tjerë. Njerëzit frymëzohen dhe marrin energji pozitive kur rrinë me ju, kështu që pothuajse ju nuk qëndroni kurrë vetëm.

Ju jeni një udhëheqës, një person i guximshëm dhe i sigurt.  Ju nuk keni frikë të merrni përgjegjësi jo vetëm për vendimet tuaja, por edhe për të tjerët. Ju nuk keni frikë nga problemet dhe shpejt gjejnë mënyra për t’i zgjidhur ato.

Gjuha e trupit flet shumë. Ju mund t’a njihni një person vetëm përmes gjuhës së trupit pa pasur nevojë që ai të flasë. E gjitha që ju duhet është një studim i mirë i gjesteve të personit në fjalë.