Shqipëri

Policia në Shqipëri ndalon studentët të hyjnë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë

Viti i ri akademik 2020-2021 ka nisur me protesta nga ana e studentëve, ndërkohë që një tjetër ngjarje është regjistruar në një fakultet në kryeqytet.

Bëhet fjalë për Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, ku mësohet se efektivë të policisë kanë ndaluar studentët të hyjnë në ambientet e fakultetit.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Studentët e kanë dënuar këtë veprim, në një kohë që protesta vijon të Ministria e Arsimit kundër zhvillimit të mësimit online.

Protestuesit kërkojnë përgjysmim të tarifës së shkollës, si dhe ndihma ekonomike për mbulimin e mësimit nga shtëpia. /Ora News