tjera

Po jepte lajmet, gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik.

Por pakujdesia e saj bëri që të njihej në vende të ndryshme të botës, kjo nga video në YouTube. Në video gazetarja shfaqet e ulur para një tavoline xhami, ku ajo ka hapur këmbët dhe ka treguar më shumë seç duhet.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Pamjet e fiksuara para pak muajsh vijojnë të bëjën xhiron e internetit.