Showbiz

“Piloti i Zemrës”/ Monika suprirzohet në shtëpinë e Big Brother, Elgit Doda i plotëson dëshirën e shumëkërkuar

Mbrëmjen
e
djeshme
 një
surprizë
e
“ëmbël”
ka

Mbrëmjen
e
djeshme
 një
surprizë
e
“ëmbël”
ka
ardhur

shtëpinë
e
“Big
Brother”
për
banorët.
Fillimisht
ai

u
surpizua
ishte
Donaldi,
ku
për


shtëpi
kishte
ardhur
këngëtari
Elgit
Doda,
bashkëpunëtor
me
aktorin

këngën
“Toxic
Love”.


Ai
erdhi

shtëpi,
ku
këndoi
një
ndër
hitetet
e
tij
e

pas,
zbuloi
një
tjetër
surprizë.
Bëhej
fjalë
për
një
këngë

dedikuar
Monika
Lubonjës
dhe
dëshirës

saj
për
pilotin.
Ndërkohë

kënga
dëgjohej

ambientet
e
shtëpisë,
një
parashutë
shfaqet

shtëpi.

Kujtojmë
se
Monika
e
ka
bërë
këtë
kërkesë
sistematike

momentin

një
parashutë
u
shpreh

shtëpi
për
të.
Ajo
tha
se
do

dëshironte

pilotit

saj
dhe
asaj
historie

shkutërtër

përjetoi
t’i
bëhej
një
këngë.
E
mesa
duket,
kjo
dëshirë
është
plotësuar…