Shëndetësi

Pija që largon rëndesën e stomakut pasi të keni ngrënë shumë

Pashkët zakonisht nënkuptojnë shumë ushqime dhe

Pashkët zakonisht nënkuptojnë shumë ushqime dhe në fund fryrje. Edhe pasi të keni ngrënë shumë të dielën e Pashkëve, vazhdoni me ato që kanë mbetur të hënën. Rezultati është një stomak i rënduar. Në vend që të zgjidhni sodën klasike për tretje, ka pije më efektive.Ne ju sugjerojmë dy nga opsionet më të garantuara.

Bëni një zierje të mentes, e cila ka veprim antispasmodik dhe relakson muskujt e sistemit të tretjes. Pihet ngadalë pasi të ziehet.

Zgjedhja e dytë është një pije me kamomil, të cilat gjithashtu veprojnë si qetësues të butë.

Do të shihni që rezultati është edhe më efektiv se soda!