Kronika e Zezë

Pesë nga Gërçeci një nga Gazi Baba, MPB publikon emrat e personave të kërkuar me fletë-arrest nga aksioni “Mali”

Gjatë fletë-arreste ndërkombëtare janë publiku

Gjatë fletë-arreste ndërkombëtare janë publikuar në faqen e Ministrisë së Punëve të Brendshme me të cilat kërkohen të dyshuarit në aksionin “Mali”.
Janë publikuar fotografi dhe të dhëna personale për personat dhe veprën për të cilën kërkohen.
Pesë prej tyre janë nga Gërçeci ndërsa një është nga Gazi Baba.
Në aksionin “Mali”, u arrestuan 22 persona, por sipas të dhënave të Prokurorisë ata janë shitësit, ndërsa narko-bosat janë arratisur. /SHENJA/