Maqedoni

Përfaqësuesi i lartë i USAID-it viziton UEJL-in

Administratori i lartë i USAID-it Mark Green ka vizituar sot Universitetin e Evropës Juglindore, me qëllim njohjen nga afër me punën  e këtij universiteti partner, por edhe të firmave të cilat janë krijuar me ndihmën e USAIDit. Vizita e këtillë e përfaqësuesit të USAID-it nga Amerika, për UEJL-në, paraqet një akt shumë të rëndësishëm dhe një konfirmim, se universiteti është duke hapëruar në rrugë të drejtë tha rektori i UEJL-së Abdylmenaf Bexheti.

Loading…