Kronika e Zezë

Për 24 orë janë dënuar 697 persona për mosmbajtje të maskës

Janë regjistruar 697 shkelje, lidhur me masën

Janë regjistruar 697 shkelje, lidhur me masën për mbajtje të maskës, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuar nga Qeveria, me qëllim të përballjes me Kovid-19.