Maqedoni

Pendarovski do t’i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të sapoemëruar të Letonisë, Luksemburgut dhe Irlandës

Presidenti Stevo Pendarovski sot do t’i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të sapoemëruar të Letonisë, Luksemburgut dhe Irlandës në shtetin tonë.

Letrat kredenciale presidenti Pendarovski do t’ia dorëzojë Gunta Pastores, ambasadore e sapoemëruar e Letonisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, me seli në Pragë, si dhe Filip Donkel, ambasador i sapoemëruar i Luksemburgut në vend, me seli në Luksemburg.

Presidenti Pendarovski do t’i pranojë edehe letrat kredenciale nga ana e Pol Mekgeri, ambasador i sapoemëruar irlandez në Maqedoninë e Veriut, me seli në Bukuresht

Loading…