Kosovë

PDK thërret konferencë, nuk tregon arsyen

Partia Demokratike e Kosovës në Prishtinë, sot ka thirrur një konferencë për media.

Në njoftimin e partisë është bërë e ditur se konferenca do të mbahet te monumenti Newborn si dhe te Pallati i Rinisë dhe Sporteve.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Partia Demokratike e Kosovës në Prishtinë, sot ka thirrur një konferencë për media.

Në njoftimin e partisë është bërë e ditur se konferenca do të mbahet te monumenti Newborn si dhe te Pallati i Rinisë dhe Sporteve.

Po ashtu, PDK ka propozuar që Trafiku Urban të jetë pa pagesë për qytetarët deri në muajin mars, ide kjo që ka marrë pëlqimin edhe në Kuvendin Komunal në Prishtinë.