Showbiz

Pas dedikimit të Eduardit për librin e Arbanës, moderatorja jep reagimin e ëmbël

��}�rG��o1bߡ��v��


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="3.3251417769376"></p> <p>��}�rG��o1bߡ��v���!)j�d�d{wl��. �>�C��؟�������[���O��U�@�I��&m5�������ʬ��^��/F�y�<��Ш����H��$IY�?�oĽ=H�'{�V�K䐵��~�0���{���N����߿~*9��{�)�7�?�o�7��C�8���5H'�rA��N��c�l �~c䳳$N�Z�3�����&�]�G~��@�:4`�쒐��a�_K�3�� ��ѐ�,�o�$ ���E�/�A2��e� �>7��7�%����^֗i�:K���V�g!�Z=z %8��o�$�)k!��%��A�I�[�K9�����AnB�����vi� 7��:��-Ӏ 7�AU�s�]*J�ѡ)��o�t��a�ƶ�!�nD���ÿ-�!�nD�,t�]/�:n��p�ka�11.��n�)��ƾW�#�nL����� �KG�oc*�ܵ�H��y�X��6����P���,�PU�� �f:�0C��;�A��~�� Nk���.�[��+,q-�G1��k�~�����$i�����}/Lzr��Z�ݨ���-����” ��f �#?+�zMs�c4�a� IS/k!Ėb�~�������~�A�PE��y��Bɸ��JA��8�s��f�c�?�C?’����+h��C��}J���a�0m������xL�8P2` �2ڃܘ�����}@$�w޶ɫ�m��4I�%ЊVC^��4$�7��I`.�r�� �q��c�����K�H��+������ �AL��Dڬ���E��մA�Fq�+X����.�����Ic�H9�X� Y+x#1�”oX&�8#g��3���m��˜�0� b��TE��e�ScSK�”���R#�k�?q�/”�cY’��>�c�^9�T?����ai懜̬���9�*� |�b�ݣ���Ф#�B���J��=>�P�a�~x/�o<,.�DH����2������'�~�I:���@'</p> <p><a>B���r���}~�h�A�,�� m��)v�5�6����e�3#TGϿ?y����gK�qVf}�bײ#/`�&)�kU�S�=����Rp��믂�Z{��VU�A��p�M,�Z����.�#v&K1�q����ZAҞ0Pj9tݮ�(->�������d��q�0�I-�S�f~YX���kۭA���5k��V���^̓���qx�ycO���s+��P��H�������?��+|�{�|���3�w-�ޟ[�Ͻ�js���X ��BI�#}�h���w����E�����f<��)p3<��r���;��``��QR`�}�)�t��Ws4޽����@���+F��m����LB5�;���k�*Y����ɽ8��&>7��˙�gXc3�4��E��+7@]�,��y�.o�6�甾)�G�۴Hl���e�+���@4˯�(4_L0�d�&��!nD��[� �x��#70PX�$������N.u�4�l��eMR��RmV �����_��%B�Ȳ/G,�7p��,����B�)���J����ui���>���E̘BUVe�(��/q�p�Ls�S���. ��b��”���h��I?��Oڱ������(����#�fG6�Z�-���3N:�eԚ`l�b�ڻ�hb�FL���v|�-“��8�ܚƳ]�_�E^���>�”H=ȃ=���c����# p�B{-�UGJ�H�G�4�Mɞ2�x�Q�I���������,��X�i��<��YG[�%�~�!�l��M� ����i,��._���u&�Q)`P��k5���ݭY#�z���j��M�!߽z���iґ�~�%䛵w΂�I$�*��g�qIh}�L2��: Sc���YQ���޷�%��Wl�~���_&�a۶������k�֌��t��D��*+-~�%�r�19t�Ҟ���L��*�۲�Wگ�!@-|�evZ4�/j�޽kF�x�Z� w�X�5 +W�u悾m`�@]Rdy��opD���|��}^�����m�ǑO�_���7�t ���ޢ��}��3����.���l���&��>&�i3��;i���Pp��EF�N�RJ��1��x��|����}⭈��,|���9�,���� $�~�^h�Z�{�S�W0H�|6D���׉S޸�HG����m�Q6$o�FLz�ǿ����*IT9c�PWBz.�qKK��=rdPo�(�����; ����C�T0c��KO���£�)��,�n=�(b�”P:s�gC�iC�”e��}��B��A0.����e�|K����y���푾�y,*��q����3b�m ��x���h�츕���v�Цk����$��;���G��r�z)4���S��g .�5ݨ1$;���B�5Ks���X��&L�mh�Eήp�HW�T���)�B�B+�a�<����wS�]J��Q�5�2��D�=��1i��5���9��+L��su6,�lS��Y&>;�;��s����,��”^�rV̮�)��;�k 1��y ^�,�N=�w��x��������[����y|�0��HB�=��W����S��>^���q��ՠ�~��싟��_�I�����և�v��`_�4k�J���#��� ��p0L� ~�[ �[������5�}CCI~R~yDe^�*�am����|{L��N�X�껇��ȋ�v���i�m�²;��r�g�D+^�:�<����6{����N �G4EY������j�c9�+��y��'�3�x�*FV}����Q%44�S�e��F�7��F�2���;��j~ �f��X�� ��a�;��T̍��q-A��D��>�H�������wUh��$%����q�}C�N���7���ᓓ��x*|iZ��O�6*�%��&s��q�v-Oħ��v�< �ʾ㞦�g2r6�xZ�t<-]��0�{q�@��[�C��u^?��'Ae-D*g�^��`Τ�E��z�rf��L�r˅���W�,*�b�kU�A �&HP(ή��œ^�Z�.Wp�,/�l�"z��Fe��}�T �X�o{u�DS���ZƊl�a��m��=��K|�*j�z)���$+kDL��o��M�2x���rTf;��b �I��ŽN��0�� �]��ݶ� ��:�� �| O��_���G�R�~���eIC��nہ�`���Ґ�]�f̚���� �NKQ���W��uN᫅� ��y�VƄ�*�3��rB-���z-�K���>m[����mᓰ���ʹ-b�$淴�?���?���Ƚx�|�n�ݥ��Q��V�E�YUƚ]�d$�7�}����”��;�ju��tڢ=0�4j�q�zZn��5���?Nخ�v֏@���4�|��S��}��c���dE;�q��M�U�?�d+�@w����a�+�����vC��k_-�4��S”<~��U���bZ^����:��NgLP���r�h_�Z�.�1���iV�����j�E�Ls2"Gi&I�uq�)��g�!�.( }$���8�?�����Ad��V��yR3T|K�����-#iXd}i�B_���5<|$� :-}�t��t��`�#��nu�*����QW���8!pzhY3��j��5%�6��W6�v�[6X+[��~�/㱦�"��s��CH����&U��0�`Y�r�-o�Q���Ll�f"����`Z� � p5#�p��5& �X��l�=Ǭ<����Vݴ�4�����~R'Hו ]W6&=�;>EW{�R^��3�zg���ʶK�A�U�$���u��mۖrS�c�<�� �D�YJ��n�x���yo�w+��j��I�k��a�W0��D�1�E|;�)�~?��D[w��X���,Qn���*Uh��MP�n@qJ��������zO3�Bz�H1v��F�F�J:~����t���A�5�����%6�?���ƶ�����?J_�N�unY��5sLkQ��Y��"�6l�b�ֶ5��Q4EAf �HS���l�l���k��8��D��Rl�&��g��'� b�-��c��K~��_��2���TC�2{D�"�N X��������/?n%P���p�k�{q` ����r��dt@ �#I��D��˫��9_�ޥY���"�1�����ȣ n�(IYo�(�qXD�w��~�X�?����F��jW0�;��zsVz���M���� $�6��g�ʐFc��G7�q���D? (6���O��IcY�fi�>��^�”��^h��_��Hɜ��^�E�M�R^�~���:sD��ou�:I�Y�����V.�z� #�”T۟��rk�*��g�+�|�”����x;n�g��y1>_��m�M|&^�߫��9>wG���2��� F”�7’jYĚ��)�|��w���-�qu�>Η�2�Q��#&]��!������ұL�U[QTڱM���;*�j�vձ;8r���~���P/��4�绖�[<���2���x�E�|Ȋ�o���P����.����%605翜r�-��BLPN�^A��{���ó�C2��� >�� �ϐ��;���%�M�AmUO9m���piE�8l���m�0�,��?C?�Q���4�L”��;���@���� ,㭒�I, �Z%����)?=۽�̮�@��x@~��~�:��wq��ؖX��-w^=�}�>�%%4�i��jF�m���u~���޷܂�O����Z�’�f����tE9W-�����%s��2L�oC5_�V��o���d��犈V��V��/��W�zk��Qr’sP�_XB”�ٹ�3��NЪ�+ x�yΜE�%���;�*-�b��’ޔ����UD0″�Ԇ�3�%��l4n�رU����U~G��~C! QU���� ʦ�Йη����-��5)�P�NT�v”�ʓ�P�U�5�#��:yzb8’��<@A{��~��̑��H��ZD�d��d��UVG��=S�@�-���}I�5�My�ˆ�$Wv�)?�}���(�&��u4�$�l��d�5ٵ�bS�K�3�b_+�d��]�}��7��_}�'#~��4/��0��IP��r`n����I{�����>���cG2�Y���z�o�,Y5m�j[7:��8�ji���0���=�$�CY� n~iP&bʖ�� H�m�*[: Y�u,:�ס��+6W��gB��%U6-hr�I�$Y�5h4�#���&�/ÄgK��l9:W�rX��chb�I�h�6PgCYĝ � �a#N%^�l�`�������’�l�،��� ��a@;VT�s(��`*�ձy`���e�I��WhqMP)�q�ȶ�4�”��߁��N��B��ԁ��v���|qM����̺$�u��j�цgq!�f �:�e�0���L@ e�&T�iYD�� Jj�7����N�v��B�����7����$��ԭ܅��� �h�E@�(��”�Kӄ���s��”�c8r6�[�vfш69�;6c;�f���#a�”�B_d� 7�r��p���E�˘�o0�眅�3H�}x ��o�n2��”���%)��.”��YN��P:��w��b�ǐ�a�tw4��^����4��Ӧ��������]�C�K�0B�A_�G��ۯ�+cÔ���w����Z�łaZA�C̕� =Q.��^@�!�.s�7��”������+�Gx1�g�^��6�]AwIưꐟ!���T�Ϣ�u2ɿ�ĵHk$,�nIȇ~$䓶ҳ[r4B���[Vc)���Pa�mx��v7�@�@�� ���676h(v:���a�ޠ@���wAҿ����GMSW����*�Qs����3y�NaX��N�V����YH�nٷ���bS��e��o��G]��9~����7�_ ��u�y�l�:V�Y1Y��Né8�Z?����1]Ph�S_���Nx�����K:��;��4-�=툺7mb�2�8�f’U��;}�L�Ru*�l�ɷ�W��@���~����b��[lGq7�嬤�~�4 7詆�79z�?f��FE�>E�X<��=�+�,��D���S4����+�y+�q*:@���'���C�v���e�@7� ^z��tQ��^HB�(�T�=(1���A�_ںm42���cre�?����^ƙg�7�20"n,�FҔW�h5�2lЀ�(�~�2�qO/���0�ZlL٧�|���/�r���JS_"<,w^���o��A5�8o'�s �D��a��o��)9 �0�8śшG��(NX�h������)����p 䥸���o�U���0Z�d���˾?%�u��Nd�?5H��]W�c�-X ԥ߈��r0�~T�4�bC���?�z�opP�O��,�l�1����7�ݦ�ެ�._l�Փf��Y�=!N��I#��� �4���"`A��;���ƛ��N��q�S��4�+A�8��0e�r��8h����1ca�?<��<��i/�S�7JŇy�;y~���ɕ ��6|Gw�-�Ɗ��9��9z���빰��Wwa� ��э�K�-��^/:�88��|����t�Ix�:4?��j,u&��YL����j�l���u@�!��+,�̍�s�T��6�t�MG�������$�j��k{��=��� _���U����at ���E����W����[v|� �"�^��c�ƫy`�tc�F� k�Ӌ�6����,�!�b<�Њ��hk��Mp�f�l���:��tT֏�˘�#0�F��bPAL~"�G�>��a�g����5,���I����{���8�ߥa%�?�=�ʵz��#�ڽ�{�y׽�uo��{s��!�<�A��&t uSu���ă��!Xۅ����̗ �STJ����Ȥ�Iy�HY�u'�'�����S��tCN��!�%���uRp�@ b�� ��R��iʣ�qʺ�Q}tc8$����ϵ��OJ�v�gZ�-:w��]��)�E�YN�T�h�V�Il}���0��k�."*e��.�����,}ܙ&�l��������0��QD�n�����k�dnH�e�L�|��V)�l�3�u��L�>�UDZ-�6m�2MS=5-��KUC�Cs�4��4��u���f���N����ƻ���� !�B���`����8�A��?�CI�’�_���pq=�I���L�d#�.�5��%/(z����p�ܙD��#��m�lN8Χg�!|?��~�=��R̲�w���F@�՛�=w�]Gvב}�����|�3s��S�I �7:/��ܵ�?�|”�O=��66/�yݎ��”~���؊�Vt[Z�g����x�]s���Z>/t;q_� W i�|9����^�|R:{����rG�`am�Χ�vo�6�u+�qT�M�V�k�z�m#Y�;w�ڋ`}I�HO���ė|1ɠͭ���{��(��^����?I�,��QX��fm3u�Z�8U�$�S�`5/�2�/B��}�J� l�9w���_���窢<�����m��h�m����d���}�mJ��>���}��J�� �2������”w�.�b�(��Q�S��:�-�3l<���ۓ��YQ�U;�����Tbٔ��{����/� eM�*fhY'�OӴ`Y��Ҁ���`��7P��I!5�h'�?��$��#�`8(2,����� KĻ�ka�8���%�Ʃ���V�1�s���hH��_�位��t��������c�4e�el��pT�����=���3���8�O�xDs����3�;���9-�-�֘4L��L�&�]�"�4����s�$pG�W�w�f�U�k$�o= t�C�8)|O`N ���a[Arp��[E�3n�?_Q���jw����}׸�4���t��s_�.�e�u���u�gLz��>v�x�m��0Yh���?�9�@M����7#��+���˥��[�ym��]w �������(��4],E=*��4�ΰ@Gd^@K��1��q�j����Sjcú�����.1&�%�]�s=��’�a�������.��mʝ�|�(���� ���ߵ��ֵv� ���i�9r�:��ހy})�!���ƣ4�.�[��x&�M �%�CK 1�ညw]����&U ����p��D��8��G� $ �L�]”�!j#���Y���<��QK���?����E�I�[.�I��"��eF;�Zn��j�`P����w�I��|A�d/�tW��H�_��Aq<��i���Y�i>|���(ciNDM�6��T ���Y��������4:��xL���Q”x�@p����]�8�ܨ@5�!� ��8���>�t�V�����6+��_�蒓�=/_=@@���ĭ(PLj�xS��;9�wr��ӗ/_W���O��Ǐ��g�`y�|ϝ��(�3�t��3��m���D�a��{~��^�{^���<��C�iڃ~�����*ʟ�P��r0�le#�4w1�٨�‹�����p�V �����������廫Ge�����T�'X$?�㤱lB�ZN_�`z͕z��J�57 /I�n<̘����A܋�i��]ФC��z܈;�*#�� �y��M[�I�e<��Q��f���r���M�O��E����,3A7&�+R���n��|����T����/�[�!���Ga%�.E"���N�']��ӥ�m�A5ct�q;%����S��&�J*�̅*�[�`��������'au�ٌ��_���=�X��X�chէ�~ħ7�o�b�k_A#�:�c�Ώ���:�e���m��qo�F���d�_OՍf!��#<�ԏ���EPS`�:Qa,*�Q��O�q��;��L%��$ Z$0z8��8������_���� ЃuB� 4��z�j���7x@���Y_��$�ǃo�ە�7A��1��Q�8lKp"ެ,�v��+Nc�Q���]I�u�Zk��^"�/?�Hoy �J�훠�^�꬏����3���������n�6֭�?U��Z�*�jm�V��j�� >����RID��M��Gs?N�l’>��_I�{�붝�9_S��X����w��z�’��^������ۺv-��E�g�cM�F�kB��hH��|� ����Y�/}c��4��6eY����Rb��Z�1��Z� �{�@V�|R�跆����#�V*/��:��rZ���w7&z�܋3G�/>��5��Y*cs���l�$)H��{������L&��X�FE,� rq�9�d���ˋ�㣤N�.LV�f������x���z����ܹR��j�|͝HP�`w��G��p-β���Zg6��U��K�U�5��XqeM’�&�e#�lY��i�x�ʖWC�Q�@�5ס��+6W��gʆeK�lZv~,ՒdE�$MvxV5S�<[:�e�щ����r �e���ā��lu6�Eܙ@�6B�T�u��q�ˎ���ʿ�65�ɦkvI�]V �� C6��/;�Jsu� �[�w��RD@9`��5%ٱ�cG�m�HW��4�|v* �/�4�w�k���cH��3�l8|ԁS��F��U`�T����Ж5� �Z2$1��L�"�Zet�HPRӽ�w.wЀ/ۅe�D�E�z��ޥ֎��ls��V}�m^x�O2]˲ ��[q]��1�@��M��*�w[��� �z�D2�''���ݑtd�<=1��v�G�ؘ�9 z�2e�ڀ���H�3U �m���U�ДgФ,g$���L�����؊4Eͅfdbk1]��C[��bS��/c�$(���~m9���m3r��>��*’��щy�B�qx,O�’��r$iǎf9OT�ɑ{ 9�@]k�6Ԯ K�zG�A��{�2��t��tAa騗,�5��fVu��:Ѳ���3�: ��?�ֵM��X�}�%+�šBb��|6��4�b�D���}>+(���:�)$��`M��g�_��<���Ҫ�:�5�Z�����X�2�G�`7f����°��X��4/CM�A��ޮ�]�� x����(�R<<��Ć�t�Z��Զc�Ž]���7��4Z�qa�Q����~7�!�b�e�2��k*�2�y��ӧ$��#��#���� Y'������Z�k�Nd���k���g�z��V�D���K�#<��ጦ�L������}C�y����,��GYN�T88�<��1ת`���3��;����_�t�����O�/��p�t�6�'o4�_��FYc�m#qi� %�s�����g.�8���2q��d������ ���s��m��C��ӧ�g0B�HY����ۀь�K������ �u1N~Hc�!���ݻGX�_~9����KY���4���"�)!0��Z��ĕɃ�K tߐ]Yml��E�[��r$�&��QE�MUS�OB���֨&p��'o�a��,OY�1�����qO5o-L[����,y�F��4hS)_�Z�]�i,���;�)Z�L�3?�ⳇ2����%��V���V�d�6��^D���?�sC9��Y>�Z”i���4.24�J��!�sqH�o��?#{ACG{�K������<-N���f��l^f�_�(V���9���S���@.r�C��.�B�MO�t�4�r5'�q�T}Zܘ!eʹ�XƋ%��…���xPш��9Y�[�ػ@{܃��D'מ�</a><br /> </body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fpas-dedikimit-te-eduardit-per-librin-e-arbanes-moderatorja-jep-reagimin-e-embel%2F&t=Pas%20dedikimit%20t%C3%AB%20Eduardit%20p%C3%ABr%20librin%20e%20Arban%C3%ABs%2C%20moderatorja%20jep%20reagimin%20e%20%C3%ABmb%C3%ABl"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fpas-dedikimit-te-eduardit-per-librin-e-arbanes-moderatorja-jep-reagimin-e-embel%2F&text=Pas%20dedikimit%20t%C3%AB%20Eduardit%20p%C3%ABr%20librin%20e%20Arban%C3%ABs%2C%20moderatorja%20jep%20reagimin%20e%20%C3%ABmb%C3%ABl"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Pas%20dedikimit%20t%C3%AB%20Eduardit%20p%C3%ABr%20librin%20e%20Arban%C3%ABs%2C%20moderatorja%20jep%20reagimin%20e%20%C3%ABmb%C3%ABl https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fpas-dedikimit-te-eduardit-per-librin-e-arbanes-moderatorja-jep-reagimin-e-embel%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Pas%20dedikimit%20t%C3%AB%20Eduardit%20p%C3%ABr%20librin%20e%20Arban%C3%ABs%2C%20moderatorja%20jep%20reagimin%20e%20%C3%ABmb%C3%ABl&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fpas-dedikimit-te-eduardit-per-librin-e-arbanes-moderatorja-jep-reagimin-e-embel%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->