Kosovë

Party eskalon keq: Disa persona përleshen me armë para klubit “Duplex” në Prishtinë 

Dy persona janë përfshirë në një përleshj

Dy persona janë përfshirë në një përleshje të armatosur në qendër të Prishtinës. Më saktësisht janë guajtur me armë në hyrje të klubit të natës “Duplex”. 

Video ekskluzive e siguruar nga Insajderi shpërfaqë disa persona të cilët përfshihen në përleshje. Mrenda disa sekondave dëgjohen të krisura armësh, të cilat krijojnë panikë tek qytetarët e pranishëm. Aty shihen edhe sigurimi i klubit teksa ikën dhe dikush që shanë.

Më pas përleshja eskalon në gjuajtje të një pasnjëshme. Ende nuk ka informacione zyrtare nëse ka të lënduar.