Maqedoni

Paraburgim 30-ditor në Shutkë për Rashkovskin

Ish-Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë, Dr

Ish-Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë, Dragi Rashkovski, shkon në paraburgim 30-ditor në Shutkë. Këshilli Penal i Departamentit për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, sot pranoi ankesën e Prokurorit Publik dhe e ndryshoi vendimin e gjykatësit të procedurës paraprake, që urdhëroi arrestin e tij shtëpiak. Përveç Rashkovskit, paraburgim 30-ditor iu shqiptua edhe menaxherit të kompanisë Invoka, kjo në lidhje me rastin e prokurimit të kontestuar të softuerit, për kundërvajtje në trafik.

– Advertisements –