Maqedoni

Panovska- Stavridis: Vaksina kundër Covid-19 u krijua nga elita e ekspertëve botërorë

Vaksina kundër Covid-19 është më e mira që

Vaksina kundër Covid-19 është më e mira që i ka ndodhur globit gjatë vitit të kaluar, është shprehur Irina Panovska-Stavridis, drejtoreshë mjekësore e Klinikës Universitare të Hematologjisë, në emisionin “360 gradë” në Alsat. Siç tha ajo, nuk ka vend për shqetësim sepse vaksinat janë krijuar nga ekspertët të shquar botërorë.

– Advertisment –

“Vaksinimi për Covid-19 është gjëja më e mirë që i ndodhi globit vitin e kaluar. E gjithë elita botërore e ekspertëve është bashkuar dhe ka arritur të krijojë disa lloje të vaksinave në më pak se një vit, të cilat janë armët e vetme që njerëzimi mund të përdorë për t’u marrë me këtë murtajë moderne”- ka thënë Stavridis.