Bota Lajme

Panik në Nju Jork, kërcënim me bombë tek Empire State

Policia po heton një kërcënim për bombë në Empire State Building, sipas NYPD.

Dikush telefonoi 911 menjëherë pas orës 11 të mëngjesit dhe u tha dispeçerëve se një bombë do të shpërthejë në pikënisjen ikonike në mesditë.

Oficerët nga skuadra e bombave të NYPD janë aktualisht në vendin e ngjarjes, sipas PIX 11.

Një zëdhënës i Departamentit të Policisë së Nju Jorkut nuk ka kthyer ende një kërkesë të DailyMail.com duke kërkuar informacion të mëtejshëm.

Kërcënimi vjen vetëm dy ditë pasi një shpërthim i madh tronditi Doëntoën Nashville në Ditën e Krishtlindjes. Shpërthimi, që ndodhi në një rrugë kryesisht të shkretë, ku pati edhe paralajmërim për ata që ishin afër të evakuohen.