Kult

Orët më të bukura të Europës

Europa njihet për arkitekturën dhe historinë e veçantë që kësaj arkitekture i ka mveshur koha, shkruan KultPlus.

Në vijim, KultPlus ju sjell orët më të njohura të Europës.

Big Ben në Londër

Ora e qytetit në Pragë

Ora e kohës së rrjedhjes në Berlin

Kulla e orës Zytglogge në Bern

Ora Astronomike në Strasburg

Ora më e madhe në botë e kuzhinës në Triberg

Glockenspiel në Mynih

Ora Anchor në Vjenë

Ora Anchor në Vjenë

Kulla e Orës në Graz

Torre dell’Orologio në Venecia

Shtëpia e Magjisë në Blois – Kjo nuk është një orë e vërtetë, por kokat e dragoit në qytetin francez Blois ende tregojnë kohën.