Sport

“Nuk mund të bësh shaka me të”, motrat e Ronaldos mesazh të qartë Sarrit


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="39"></p> <p>��}�r����o�j�a] �Dq#R�|$K>�_��N�{��jHIP�J����c�l��~om�-�o�’���/�E�9�� `f�{fzzz�{f�� ��e�� ��x4��ג�����b�s/�ka� �Ҩ�h��H�Y#H�ְ���Ν>K)�h��t��ëǒ]ǒ{������~8��~DS���A�(���>s�lR,�>ۯ�v�qZ�y�:�`�a#��$��K��M]�II�zl_��]������,a1��{_�<78#1��k4�<&�a�H.`���}Ò�ZӺhZ52��د��p~~.�L��y$�5��Y���7P��d�ڍR��K>K��ui0�S�. �&4Xڅ�m�r#���2 rTո���KEt#:4���2�Ft@����@7���]�[�C݈���v����Q�óO�y�Ĵ���V%p��urr؍�ѵ}������mLE˼h�[���ۼk�u�Tpx��i��X���wy�y3�� ӹ]���+�c�B/�K�������7X�R����,� %���!V��fZ$�Þ���T���/�q�q��:A�#���^�A��U�5]k��l��;;�&Ik�n�L�2l[�-��R��$��� I/=&��F��;=}(�%��’o�9�W��Dm*����D�to*Ӏ��A�*W’�P�b�Y�&M��t��R���O�H”�d5��I�;wd���K)�W��&2� u���=��a8m�l’JG�q�tRU��p:a���)��,p��c�2�0LY�SL���c����i�w�@d�w4�I�k��� ��C(���:I!6��S{��(�8�’�yV���èj��3ڝ���×��0�{��( ����}2 ɀ�Q�3�$2���1M #߇�0���b��T��Ʊ���n���E��=h�bܐW7 �(u}��pv P��&)yy�D^�EFM�%��h�K�!�x�1I�y�F���1V�]��.�ZC�@(4�f#��$l)eR�%����Ɛ��!���4l&%�)J̊Xfy!�VJ�!y}�+�Źqb)�E��b���ƥ쟼��sXҍ!���嘼�ܳ�c7��l�� ��K��w��}�4� ���0�$�r⺮�MH H<����C (��������~�@���� x�(L�pI���!KYJ��KN�K�$�6�ϲ`HyN'fC�^�TA<:|�l�����[�1) Bu��N��h�>�Nf�h?t9����7A��~L���/�(;K(�dDc��M���LЊ��KL�������RL�*�y] ������^Uw�@Z:������g�-��]>X� ��0�KaoXR&�:Є�ݧлe�값�E�+�j�z[5�V�6��p7Q�J�7p���f��Rm��Y����PJ%���%r�d2L��.�����|��/+���5�.F�=v��iʶ>�k�E[���ix�׸`�����Hkm���/�����n��|jn�~b�� ������s�I�����i@*�l�J��[�B��㡐_�c�/�����n ��YZ��a��6�N�9��M��^gtT7�2,�75�7�|�ڻw�H�;jcNQ���UR��N�HhefiwP�W��yu�%���7��}�����z%�{l&s�zP���b�^�8I���a䃢r�!_¸��=�]����,{�9�4w��� �V��jz��0K���|y��4e�|��F�S��ΗY�6��Ng��׌�Tꅱ/YR7I�$�̥R�X�L�o�A��`jm �����$G,�7p�TυJ���3ǥ 弹�6K+P!9�G3/�x���VYv8�1�����GQ8_�Ra�L.���a��w��<��4��% �/�C]Q��������oKQ�����hf[nn�[jk�0Ze$�1�M���]�|4���B�5�Nx�-"�0�8`/ܘƳ���4��̓@��p��X|T�I�+2�i��s�RFY�=r��nJ�dz 鈊�u��� ���:_T0�#��L���AI)�:.�waA�2�`c�H�m���7�C��9��S�R �L�5 BW(^��2@u�1���8n����,V?�)�����>d��� ��PnV�9��’n�yL�d�q�g�}�B2/�8 Sk�>�#M�?���0 o�9�bY|�nȇѾn�T��H�Ŷ�:d~�9Kk��H�k����Oaq���a��B{���Ե��O~>^� +5U����W��v�:M�s�ٹs��%^����:�&�(ʅ{�=A��P��PbdI�(�kQ㫝o?�O����0pɣ�/%4k��;;���h���ғ2��3�=�;.�����`v�7q1���UcG��y#7��v�*R �S�i��Ϋ�4�t�{�@�_��M��s�G��1U��{‘�P�ebxU oK~��;�&H”P;�t�k��Jz7��n� ����&KvFނ&y������O�$�K���P�{>��rW��A��92��4��Y���ݳ���҂T�����W�+�.B�O������zQ*�Zs�] �in�͋�^G��k}�33 �܌�_j; 4[ס�h8t�%�?,>uS� �g+�V%?�� ze�pG��P|���3X`e1�H��:&�q�.&X7(�4�>i��h`��6��Â��&�`� �</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnuk-mund-te-besh-shaka-me-te-motrat-e-ronaldos-mesazh-te-qarte-sarrit%2F&t=%E2%80%9CNuk%20mund%20t%C3%AB%20b%C3%ABsh%20shaka%20me%20t%C3%AB%E2%80%9D%2C%20motrat%20e%20Ronaldos%20mesazh%20t%C3%AB%20qart%C3%AB%20Sarrit"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnuk-mund-te-besh-shaka-me-te-motrat-e-ronaldos-mesazh-te-qarte-sarrit%2F&text=%E2%80%9CNuk%20mund%20t%C3%AB%20b%C3%ABsh%20shaka%20me%20t%C3%AB%E2%80%9D%2C%20motrat%20e%20Ronaldos%20mesazh%20t%C3%AB%20qart%C3%AB%20Sarrit"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CNuk%20mund%20t%C3%AB%20b%C3%ABsh%20shaka%20me%20t%C3%AB%E2%80%9D%2C%20motrat%20e%20Ronaldos%20mesazh%20t%C3%AB%20qart%C3%AB%20Sarrit https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnuk-mund-te-besh-shaka-me-te-motrat-e-ronaldos-mesazh-te-qarte-sarrit%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CNuk%20mund%20t%C3%AB%20b%C3%ABsh%20shaka%20me%20t%C3%AB%E2%80%9D%2C%20motrat%20e%20Ronaldos%20mesazh%20t%C3%AB%20qart%C3%AB%20Sarrit&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnuk-mund-te-besh-shaka-me-te-motrat-e-ronaldos-mesazh-te-qarte-sarrit%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-237226 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-tifozi-kuqezi-terbon-maldinin-ja-veprimi-qe-inatosi-si-rrallehere-drejtorin-sportiv-te-milanit/" title="VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi që inatosi si rrallëherë drejtorin sportiv të Milanit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-216.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-tifozi-kuqezi-terbon-maldinin-ja-veprimi-qe-inatosi-si-rrallehere-drejtorin-sportiv-te-milanit/" title="VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi që inatosi si rrallëherë drejtorin sportiv të Milanit">VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi që inatosi si rrallëherë drejtorin sportiv të Milanit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237192 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/foto-air-albania-pergatitet-per-finalen-roma-feyenoord-stadiumi-i-rrethuar-nga-gjeneratore-dhe-banderola/" title="FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma-Feyenoord, stadiumi i rrethuar nga gjeneratorë dhe banderola"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-214.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/foto-air-albania-pergatitet-per-finalen-roma-feyenoord-stadiumi-i-rrethuar-nga-gjeneratore-dhe-banderola/" title="FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma-Feyenoord, stadiumi i rrethuar nga gjeneratorë dhe banderola">FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma-Feyenoord, stadiumi i rrethuar nga gjeneratorë dhe banderola</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237145 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/infarkti-i-merr-jeten-nje-tjeter-sportisti-vdes-ne-ring-boksieri-i-njohur-gjerman/" title="Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në ring boksieri i njohur gjerman"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-210.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/infarkti-i-merr-jeten-nje-tjeter-sportisti-vdes-ne-ring-boksieri-i-njohur-gjerman/" title="Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në ring boksieri i njohur gjerman">Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në ring boksieri i njohur gjerman</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237128 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nga-gjobat-e-majme-dhe-burgosja-te-bllokimi-i-rrugeve-dhe-shoqerimi-i-personaliteteve-masat-e-policise-per-mbarevajtjen-e-finales-se-ucl/" title="Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i rrugëve dhe shoqërimi i personaliteteve/ Masat e Policisë për mbarëvajtjen e finales së UCL!"> <img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-145x100.jpg.pagespeed.ic.YDflJepsDE.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-145x100.jpg.pagespeed.ic.YDflJepsDE.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-380x260.jpg.pagespeed.ic.n2mwB-J1kY.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nga-gjobat-e-majme-dhe-burgosja-te-bllokimi-i-rrugeve-dhe-shoqerimi-i-personaliteteve-masat-e-policise-per-mbarevajtjen-e-finales-se-ucl/" title="Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i rrugëve dhe shoqërimi i personaliteteve/ Masat e Policisë për mbarëvajtjen e finales së UCL!">Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i rrugëve dhe shoqërimi i personaliteteve/ Masat e Policisë për mbarëvajtjen e finales së UCL!</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/video-tifozi-kuqezi-terbon-maldinin-ja-veprimi-qe-inatosi-si-rrallehere-drejtorin-sportiv-te-milanit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi që inatosi si rrallëherë drejtorin sportiv të Milanit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-216.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-tifozi-kuqezi-terbon-maldinin-ja-veprimi-qe-inatosi-si-rrallehere-drejtorin-sportiv-te-milanit/" title="VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi që inatosi si rrallëherë drejtorin sportiv të Milanit" class="vce-post-link">VIDEO/ Tifozi kuqezi “tërbon” Maldinin, ja veprimi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/foto-air-albania-pergatitet-per-finalen-roma-feyenoord-stadiumi-i-rrethuar-nga-gjeneratore-dhe-banderola/" class="featured_image_sidebar" title="FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma-Feyenoord, stadiumi i rrethuar nga gjeneratorë dhe banderola"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-214.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/foto-air-albania-pergatitet-per-finalen-roma-feyenoord-stadiumi-i-rrethuar-nga-gjeneratore-dhe-banderola/" title="FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma-Feyenoord, stadiumi i rrethuar nga gjeneratorë dhe banderola" class="vce-post-link">FOTO/ “Air Albania” përgatitet për finalen Roma...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/infarkti-i-merr-jeten-nje-tjeter-sportisti-vdes-ne-ring-boksieri-i-njohur-gjerman/" class="featured_image_sidebar" title="Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në ring boksieri i njohur gjerman"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-210.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/infarkti-i-merr-jeten-nje-tjeter-sportisti-vdes-ne-ring-boksieri-i-njohur-gjerman/" title="Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në ring boksieri i njohur gjerman" class="vce-post-link">Infarkti i merr jetën një tjetër sportisti/ Vdes në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-gjobat-e-majme-dhe-burgosja-te-bllokimi-i-rrugeve-dhe-shoqerimi-i-personaliteteve-masat-e-policise-per-mbarevajtjen-e-finales-se-ucl/" class="featured_image_sidebar" title="Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i rrugëve dhe shoqërimi i personaliteteve/ Masat e Policisë për mbarëvajtjen e finales së UCL!"><span class="vce-post-img"><img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-145x100.jpg.pagespeed.ic.YDflJepsDE.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-145x100.jpg.pagespeed.ic.YDflJepsDE.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xCapture-204-380x260.jpg.pagespeed.ic.n2mwB-J1kY.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-gjobat-e-majme-dhe-burgosja-te-bllokimi-i-rrugeve-dhe-shoqerimi-i-personaliteteve-masat-e-policise-per-mbarevajtjen-e-finales-se-ucl/" title="Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i rrugëve dhe shoqërimi i personaliteteve/ Masat e Policisë për mbarëvajtjen e finales së UCL!" class="vce-post-link">Nga gjobat e majme dhe burgosja, te bllokimi i...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-katastrofe-per-arsenalin-mundet-nga-njukasell-dhe-i-ben-dhurate-ligen-e-kampioneve-totenhemit-te-kontes/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Katastrofë për Arsenalin, mundet nga Njukasëll dhe i bën dhuratë Ligën e Kampioneve Totenhemit të Kontes"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-205.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-katastrofe-per-arsenalin-mundet-nga-njukasell-dhe-i-ben-dhurate-ligen-e-kampioneve-totenhemit-te-kontes/" title="VIDEO/ Katastrofë për Arsenalin, mundet nga Njukasëll dhe i bën dhuratë Ligën e Kampioneve Totenhemit të Kontes" class="vce-post-link">VIDEO/ Katastrofë për Arsenalin, mundet nga...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->