Humor

Nuk e dimë se pse është kaq qesharake kur frikësojmë njerëzit, sidoqoftë me këtë video nuk do i mbani dot të qeshurat

Video qesharake e personave të cilët kanë qenë të frikësuar nga njerëz të cilët e kanë planifikuar shakanë.

Të gjithë të paktën një herë në jetë kemi qenë të frikësuar nga një person i cili e ka planifikuar të na frikësoj dhe kuptohet që në atë sekondë zemra juaj iu është dridhur nga frika, por pasi që ju ka kaluar ju nuk keni mundur të ndaloni së qeshuri.

Ose ju keni qenë ata të cilët keni tentuar të frikësoni dikë dhe keni qeshur që nga fillimi, shkruan lajmi.net.

Këtë e vërtetojnë edhe kjo video me momente të shumta të njerëzve të cilët vetëm sa nuk kanë përjetuar ‘infarkt’ nga frika që iu është shkaktuar nga të afërmit e tyre dhe ju garantojmë që nuk do ndaloni së qeshuri.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2171310106495985