Showbiz

“Nuk do ti shikosh më sytë e mi kurrë”/ Johny Depp mban premtimin e hershëm, nuk e shikon në sy kurrë Amber Heard (Video)

Një javë më vonë, gjyqi i Johnny Depp dhe Ambe

Një javë më vonë, gjyqi i Johnny Depp dhe Amber Heard vazhdon, me zbulimet për martesën e trazuar të çiftit që pasojnë njëra-tjetrën.Është radha e Amber Heard këtë javë për të vazhduar dëshminë e saj kundër Johnny Depp, duke pretenduar se ajo ishte abuzuar nga aktori.

Ndër pyetjet që i bëri avokatja e Depp-it, Camille Vasquez, njëra ishte për qëndrimin e saj në gjykatë, por edhe për kontaktin vizual që ish-bashkëshorti i shmanget me të.

Ata që e kanë ndjekur gjyqin, i cili transmetohet drejtpërdrejt, do të kenë vënë re se ndërsa Amber Heard e ka parë shumë herë aktorin në sallën e gjyqit, ai shmanget asaj.

“Zoti Depp nuk ju ka parë një herë gjatë gjyqit, apo jo?”, e pyeti aktoren avokati i Johnny Depp, ku ajo iu përgjigj: “Jo, me sa kam vënë re, nuk e ka bërë”.

Megjithatë, ajo ka pranuar se e ka parë shumë herë. E ndërsa të gjithë mendojnë se arsyeja është thjesht refuzimi i aktorit për të pranuar akuzat e bëra ndaj tij nga ish-bashkëshortja, avokati i tij zbuloi se në fakt ky është një premtim që Depp e ka dhënë prej kohësh.

“Ju e dini saktësisht pse zoti Depp nuk ju shikon prapa, apo jo?” më pas e pyeti avokati, ndërsa aktorja u përgjigj: “E di”.

E ndërsa të gjithë pyesnin se çfarë donin të thoshin dy femrat me ato që thoshin, avokati tha: “Ai kishte premtuar se nuk do ta shihte më sy. Është e vërtetë”. Besimi që Amber Heard kishte shfaqur deri në atë moment u zhduk menjëherë nga fytyra e saj dhe më pas, u përgjigj: “Nuk e mbaj mend nëse e ka thënë vërtet këtë”.

Për të vërtetuar se ajo që ajo argumentoi ishte e bazuar, avokatja i kërkoi gjykatës të luante një videoklip nga një bisedë e mëparshme mes çiftit.

Dialogu u zhvillua në një hotel në San Francisko, në vitin 2016, pak pasi aktorja kishte marrë masa paraprake ndaj Johnny Depp. Ndërsa Amber Heard i kërkon që ta përqafojë për t’i thënë lamtumirë, ai dëgjohet duke i thënë: “Unë nuk jam asgjë për ty dhe nuk do të jem kurrë asgjë për ty. Nuk do t’i shohësh më sytë e mi”.

Sigurisht, ajo kurrë nuk e pranoi se kjo është arsyeja e vërtetë dhe pretendoi se Johnny Depp “nuk mund” ta shikojë atë, ai nuk ka guxim pas asaj që i bëri asaj”.