Showbiz

Noizy e ka kapur keq me dhëmbët e Dasarës: Kush është kjo?


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="82"></p> <p>��}�r9������c�v��X�X�-y$[{ڗ>��{w�; $A��u�${��/�;s”�mb�q�’�%� T��K�”S�[�v�.@fH$� ��WN�I.BF������R��_��(��*$�X���W��$J½Z-腪�j~|��Yuvn��XBI�O��%��^?V���=�T؛���+�]��Pyx!Mx�e� �����>szl�ͧۯ�8;�()�<��N��w؈w�"v �y©���}]�v�GϹ�z�Wi�"�L�&p�������.S� ���*$�oY�_i4�� �Cm�W�z8;;S{q_�n�,T2�jI�y,���[(�i��ÄF����D����~o],��ҶK�� M�il�r#��e�&4�z��m���Ft�9��2�Ftԁ���C݈��q��L��6T���v�@�!q�$�{��X ӌ�i�T��Dw2r$؍�1�ss�t�H�!�mLE�:oY[�B�ۼi�s}�Tx��ϻ,NrT�:����׋��xh��a�Qa���3>�2~B�x�T(�����0 �Տ���yaO �^���t}���,J.�+��^��t�6L�Q׵F�U=�v��s�+EY+w�eYͺm�vSk�ṱ(;���Ʌ��=��AjN��a�AfF(�^����?�������+��D���T�>�~�*U;�P�”��4�# ���]�M��R�z�WdB���’���ܺ���^](Qs��t��X7��,”�ڴ3�EA�;{�N���ptR���p�A��)��,p��c�2� HX�CDõ�c��� �i���@��{4�8�5J��hH�bJC7�NC�5�^�!�Gy����uݐ+*O���wJ&�1ڭ� O��E��^F��ӈ��1��?~��?$���i����7i�’p�O>~ �A�(�/������>t>v�&��A^�y�~�0��E88����4N���K�)�5Ԗ��>.0���U���qM��k1j�R��w�� ��r�UՂΏ��c=(LREԃ�8 f�,��V��!T� �rԄ���0�r���~��’Y�S�QH�M���%��Zɯ��pX܉ %��n���v���G��Cԍ��� �����*�1��A��R� x<���<������$fd����~�<`s߰"�����ԏi"�p�!ɩTO ���I�#o���^�Ni�cNdQC��:w��(e}�/����= � cJ(@��u��p6��0%C����8��3k�}�<��W�" 6��W��ءOqH.�߄�2VߋYg��N��r�߾]�/L�.���NA����4K��us�0�L�O���AII�&�KA�z��=�]�lO��Sʅ�Z�C�,��(��t#��0T�uh�%P��}Q��W�^�cޭ.m������ ��79c��5���V��*�ϓʞ��S�Z�~���Wv+��^��>�f�7܁��g��(�’��T��Bz�J��J`�8u���{7Fz�h��g�w+��ǒ2��w��p ��Ij�{��&e� r?L1s���t#��9*�߃’��@�V�9�I�PA�:~����%�~U*D�b3VE��J߅ր���hȅV�^�X=��I�.��9�9� ��?�{0��nP:��?B�M�{��(����2�dCٕR ��FNܒrz��0I�o”�D�r���:�����,���W�L��(� �҉�*�Xn���� ��k��)�5$’J��q�`Ģ�:NG���B�T�<��p �˝�A���ú4uE|[��2{�3�PWu��$ g�+��ϑ���E��=�R���/R�'�N`��yhj���uq�ĵ)����4폷5Ӿ'��V[-Ė��ᱠ"v�ۦXZ���G>�ؘ{�˞��ηE����f�k�x�[�A��m �O}��J�����(4/:>���TP�|��%�4���p7%{J��tD��*��N uca�/��<3�z��l�����`�1�:H�m��m�D���v�*{� �_$`���+5�Zu�]�U���|���b�™�+^�<*�!av԰>�|��˙{6qF�c*|���F��WȤ�L�25m�1_�� S����ͅDT�N���+�A�o�-���H}ź�S�j���t��d���j5q�f-���?���I&x@� ~t.Z.�R� �J�S�;��/��!P���~�;�n]�1#r�H0�BC�:��rY�/V!�� � ʅ4NxE �}�� ������ |N��(h�HR:Pwv�o�0:8~��R��K�.��mN���a}qx���1Ǵ��׵է#���x�����͢�~�.��=���^@u)g�7 8�V:��H��!fx�~K��{�%J�A�/��j�’Vt�$�!ڠ�Y���� u������^��0$�!y�^�ҋ=���ΟŰG߽ �� �����s%s�Y�.����&A��”m7�����HRy �$+_����3�0�K��;N���g4f}�P�fv�,K汓��=b�[f惦6″�ꎂ����id$+]Z1��Ny¼SI�l��<����r�[t�IW���M����Y�@�4*�ظDj�Ƨ�0��Kw>��²A����I0���>w�g�� �e@*�$��i[� *^��2*�V�;d1��”��}��3I���m��z���^��(#�!��3K`Mwj�0��+��M�2ZS>Sl�{�J�m��i�� �+����m�_A��:-��r:p�M��p�PN;��8�n,$���n�I��h���������U�|��ٰ���M�k��2��)�P��”�s,���l�#.C9�fs�fJ�4mȵ��ҼF]�,g< �X)6��"&�%�2L9G�:<'h��ҕ<��([ �N����)2K�}���Oj-�v9�EV��u꒐u���2k�vJh�j� K�]��2*���+�a�x� � QK��Y��ƞ��N������~7S:.��X%ő=f�o��1�C��K2X�(� �^I��9F���)+IY����I��,ed-W�,-W�A1����fOi�d�6�jN��fZ��RLe� ��`I��TMĽ�Q�f�1�)�k�I�V3/ތ�N���A̺0L$�5?o�=꺧Y��i��Mg�-)P0� �l�= e�bԧ_ʰA�9�O]�;�:'�g��*`�=l����_t�]��Оʽ���Đ�kz�a5��]o�k0�É�:����~gb�C7���&�V�YHad��� 0۟��v���5��f�~;p.�qi�W`lIh!h��.#���=��`��$�Q�i*�" JU�`H_Z���L]T��;��ө;|7� v{��.����?V�"|=�>u/���̼�?�G�����x��������;�A}�/������iܿS�Tx?���}�k�������{t?V�����e��Npw7��K����k�{A=I~�~�GU��:�ak��y����r?fQrĠ��,^���;g�w��]’��v������#�B�y]�6�<���V{�z��N�G�TeY����ݡ�2,۲-E�4ML=I��4T᪨��}ē�G9��бO��b���+�Ȑal*f*�)�s��b�E ;$�L���"�"�t �R�� �P�>)H�H(D��=�l~�Q�VN )�1(��k�@�rt�/ȓ��Gǯ�8�;S���’o+9R!��w���b��G�:.$�DL��og�-5��w�Ҕ�Lf@�fG9/H’��R[踄n�2��X $ �ۅ輼wV�*�5D�ƣ^�PwA�����uܬ7���nu�U�}�kUw����h��LWU6/r�HVph��hLf�c/�$ �.a�:�L>������x����Y��ȃUr��r 5Ce]��=�e$����3�O���#�W�i�ۥ�-�m�I�w˨Ma��OFG�7�>8!pzjY�3������%9�0�_T�z��ݲ!�B�*���r�/�cì7�`�����B���d�26�3Ն���H�lv��Z�R�2�}K.>��V��S�� @(���AHLd�17d��l��Y~�-�-�i1�Q��l���a�&%����nj�N��^l��r�S�2YK�viȵ�@���o�m���ms��iţ�<���'k �X�YJ|K�:�r=�#�h�w+�e�['@�Ej��Kdd�]Q��g���i-��AB��#��&6M{���O�0��ެ�M�u�6�8��@�+q���3�[!��F�;z�B�U%��wu:e�n���:jZm��-v�|#����Ѫ׷�N�Z�z�(}�:�ڹe}��,0�E��1gP�H�mاe�ֶ%��QMAf U0�������f�ncndXS� ���K����-֞����+���Z:Ù�c���~�埳��_���rp9�"X�#��Xp��h�t��6��z�BIƒc��sqL����.��a�C8�逤�w [�,���� �b�H�']�y,7c�?~( �*��"~�����bx�ywYĻ0� ���b #��[�����Ԛ����o��$��u�o�!���M�� <=�S��2�� �] y�P��a�r>J^SƼ��,Ҫ}2i��M�2�n�^J�?�.Y�z�+��Dz������׉��j�I�(���D�,�� F��6�ȡ���7�[��oÂ�E�J��ȵ��|1֎kjٸ~V�/�bq�m_��jq�nƅ/ݐ�%���y`���&Ӎ��D!���”b/& b��(��*��/��ġ0�� )FLy�� ]�L}��ՠ����4�v� ���;:�z���t������3�.�:�ڦ�����x�bL;��>����aU�xT��B���C��w�/mK�l`*�?9Þ0��d��+(pu��Y8=[8%#��A/������X<���*[$��6���)�my�.����К��&�E���Z�e�y��ľ���j��}�@�Dy:�vf9��/���T��V�|�=���z��8�.�B�4�xڈX��_��fe�(�u6fU�9��f��$��>ʘ�8�b�8�Лm+��ŮL�e��(‘O_����d��+�{z��̤۔”�5S}��0�+EH�;��3�T0������!eF�%��/�*�~�[���l�m�u�Y�;t��黂��Ԗ�z�ј�Q��|�’�·��|����:�w���S�~f�]�0����~VX���ѱn?6�����X�ku�հ��#���q�>�������4�`ρ@Sm<��U�hv�lYDST�e�u�CtU��D�]E�ZuL�WL�h~ohOL�n�#���O��}���C�!g�6����FKi� ��4G�M������G�� �;-6w���cSs�i��� M��7�����,CC�6��Ѝ��j6)�c���7*G����6?n�G��pS��T��.m��i��[���*���z�I,��T�$�Wc�e" ղ�m6�FW-�u�l�Xt��M���5��j�t���� �d�-E�L:A�Vp;��z�-���e�D^ev�aِ�j<��.�j>Zj�kBY�]�A�z!*�:�����:Bǫ�BTP5��6Z�-�������R�ᮥA�US-�k]��hN� 2��6)�*-�����V�M�H�5�n���S��P0|m“]�pg���zi5T��.2��Z�-�hBM�-06�Y^%FHe�P�:l�F�N�5��8�f�aYD^�6 J�h]������}��x���%Kl�һQ�p��lG3wE<��I�H�ꪎU��d-w�x�WY��I=n ����)���7'6݉ ��Ћ�qS�pd�.؛��'*��>%I�1�/�,�],�</p> <p>�(0���b.�Q�̅�S�}Z��i�SJ]��Gߘv�D�|���3���9��N#��/���Oa�K�������+����FN_����V�҂”���!�L��TTS�h�{�ePPf��6L�:k����YT�m�Ml�]���v�%t�ׂNA�N)��ռ&�9�eU�-�� ��xO���r�פ��rӊ�/�??~��D���Uq:�x6����r��t�ȁ�S��J�@���7��*���w��X �Ʀ��6<��!��61ܚ�%0L9��wf���Ŗ$}3K�J~��l�ɷ�!�8dec�]B�������g��q�iX�{I>���y��qAg�jɶj9�S7�N���_�3�k}������Ŝ�F%OA�$aw��4!G�4�Rm�*�K?A�D-3J���|wq&�F�y����CJL��A| 0$�Ñc9}T0����{uFq�r/�� �è6�r� C0q �������c�!ťm����Wre�5�?��!�� {��>���؋���� �<����yTNc�q��@�N��l�@aBV���Љ��2�z%��׽��)6ϩ?v*�ި�(8�;��ǡDV5P�b-v��`���p�lur^ ��l���f��;�����cV�G��a�-.���pŪ�^ͥ�Xo��Q5�]ͷҗ�̤���J���;"{�a�$,�Vb�'��z���r'����M�.��ʁ;+a�T�~S�+Ѩ���n3q����м,Of���}u����?��w��5s�"���N�ѳ��Y[Ο3p�)���|ƾ��n�L�ˉ^����?���0O���i7��thr:��ywҌW���OW���y��* +��ȼ�˃̗���>C��[wV�4�L;�����E�E���-8Wi��Ts�A�_hX��[��s�W�/�>Ka�P�/�!�’�ח��z=��l����e^nsú���M[����k0�T�k̇�Mm ��U�gA��r+݌’�����j����};�=�hQ`2��)s�v`�4�&O���}��nn�g�(�.L��Yv�d���[�ߖ��Q�e�������r�y�Rc����>ƞa݌>7�ϕ�>NJ�����d;���㾂.>%fØ+~�*^2B�36�RJ�A>4�bF�eD�R�E^�[{��{r��p�3�3�9]��f�rMZ�R���~���g�7�̀p�z,B��Z/�i��x���Dt���<��*�༏fŹP���H��[(9U��0�@�Md�78��8�0"�8 F���.9F� �@ÅsAG�D^I,�D`�������w�fxN%��B � �Niz�2�Uo(M[;�k���o��.5�])M�ہPk��7���)��>u]��R�4��i��[�6PڴM�`JP���Mү����#c0��:�@��܈��o �$Pv�>��ʀ��Z��׋�^��X��O���WS|”��v�e�4�ڹYo (p&�9�@���K�§k�Ј���h{=y�R�����ڞQ�:o��+:�S:��� �%�` ����x�W����+�<��@�n1��}�b%�po�6��D���B����q��W�)���&4�0�!���b��mā ^F���h�?����73���j�R�~��X3Ō+�|6���alv���Ș�Ī��e��dA�K"Qk+BQ���y����doe;T<:>:�c�����q��hm)ţp���i$wu�w��K”pg�ks�鐙����� �M>�@ ���<��Z���u�_D���S%$���E��3%�e�)� ��7���ח�s�'#�|�� t���D��6�/,�*����)*�r�c&�{�/ff;;�f&9s�7��%u��[_�7`ѫ�Q�a�������]*��ko���|�כs�a�G!0��Ln��Zr�Z�4y;� 30L�4{9cs(��o��4q���ƃ�#R��)�V�f�u-6�T�]kV�ۼ>�.۩-7��{}N�d+Rrr�+OX�lm[��q��D�’�8��VL�N�’�4″]�¢��lLD�v)����s���Csx�I���8���7 �@M�>o5[�_����f�x(��0�( |Z� +0�Xߞm�P�ΆKw=*1Hgr�R�cY�C_&$��#$�!�u���t����:Rn��w��+�����y�O���㘬�WMY���,��a���|K�5M�=�����0 |�I����⥛c�(�t�x�O���8��v�_Ѳq��X�a”�Ag�8+��$H`����,4���%;U(���~�$Co%z�����yJ ����<��PX�!�^�x��;߻�"���!H�ݥ�����u���K�(w�m�^�o��w.`�R��qx҆忤{2�;|�!hTI�h���2��af�t��i3��$�g>peȅo*�.�kc|j,���D�?�(��7�LĖ�c�$O$x�*��;�������Wku�$�wܱ.1���fC�1.�Mz��v�`�:R4%��!hd��B߂$’*�p#-�����v�5r��”��c4< ��P���/' n�<���a�Dx3݌EK:I���Y�8�tq�:L� ��*#͈�J�d4ODI�ӴS��h�(~ @ܴ���O�����ǯ_�zJ�������WO�?}]#����{M�Ky�#�#��2�������<���G���ᯈ�+rL2��Z�č�7��̈H�����n�k3X��c�oO����R���`�g�<(��) ���.�]+"K�<��; ��٤6��M�G�M��Gn�Gʢ�;� :�����M}A���x7KZQK�|#��Uv�ܐ�V �#!߽zF����"&�¸��O��%�9����*M��N5�:ջ��c%D�i�.��G�`>��n�.�����4:�]�O����!xWAp����]R8��AU�#����z��E�[+�����Vs�՟���{�˞e�� �vkgbT�(&��~�ɏ��n99���˗��c0��X�#�� �v��Z�w/D#4�^��3瞴�utJ�.��’N_����^;H��.E�F=�+x�ߞ�/$]���y�@�!��R”)#x�)�τ����v��D1ʌ�F�q=��y�A�”�a���>f4{7,��2�H�O��e��$+�����vx~��5�YӁ�kn����n0��Y ���n���^�=vx�k�p����j]���.Hܨ� Z�ݤwnVk�,7�ߺ�z������dK����;�syD�N�0�c���Q7���-����3.<���HJp%SF,Kd�vř�)�d�Q4ƈ_�׌��?������W3��Q9�h�?���<��s 1�����,��ϳ�A��,H��f�v��?=�>�;��o�֬�������i�����‘�e����Z����������Eaё�s���[`�^)� ��������G�n�<���9���Ժ J��*����UP��긏낱��Wg���ё�D�![��e�k<��bc�j����[[oU t�VMC���^N�K9��WA���� �ar �I~����UP�Z��L��MEʱx��|%��hY>�d���5A�ۺt̀�E��1�9��)#Ȭx��-B� ���gV�/R|����A’�ɷ�㍅���[G�GN��|��h����z��p� h[����Rx5�[����V9�A2�ݕ��”���A���:g�&�/�|��ʧ4Z�լ۶i7�VK�}�,�’���fe�N��e�~t��8Vڣc��=�`�#��:~|�����2�@����փ����v����A&�?�u�F���� � t)�)-�~�}���؋Y�ݨ����R}��Ms��t���X/tӸ21�_�O�FqS�>1@X[����ql˜q�P�?�?RjG���6,�n>:j]�O�?P�6ZMh�:,S�� �޷��6l!&[ �L�KV�1k�d�M�� 2�j�0���Gl�{ ��n�р�a�l��`�Z�P!q��|M�mh�X �� ���YC��l�� N!��}�h}o�����І�!�#��� h�v��V}L�]�+�{�հ�絺%�8�5%�XT@Qo�Ŷ�N�F�gh*H1��qi��QF�x)�@��=�F���M�ޗ�ur����%xM�u��_�E_i�/ʻ�X�ͼ�I �Q�d��ۏ?&q�r�蓏�v�K�ĝ(pa�����B:��^e,�+D�Ξ��9Ϛ/Q��r�/����o�Qg�b��~�F�u�.N��,+��b�pr4y�|�y���3�Ճ�����W?>|t���G�umc��N�I�ɻ � K�oW��U”`�ʞ�?�~*L�~B�� �jb.ӑ�+͟j#��[��a��a�}A��uh�t�A�f�)����}�232b�^��0�RB�_`�C@�������b�����^Z�^�K��0�@S�3%��︩��� �p�� ~���Ֆ�W�HC����q��0T=���찡z�Ѐ��yGm:x��+�@~lu�B����}t�9kaڊ_~��h��E����4�S�XP�&]Ů����;��,���NpvW�E���Qrȩ���>HUA&i3�k߅�a��8�7��<���ʁw]��$k��z�C� ��[�[(�B��=*bqHE|��?c�(~AG{�Kݘ�.��,)N�P�� ��(3گ~�kzu�1��ᑴ�Q� �P��K�P�@�� �#�۲��g��*�ō+$K��:��Œ������eu�ӈ�Ř��v����#�����k���</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnoizy-e-ka-kapur-keq-me-dhembet-e-dasares-kush-eshte-kjo%2F&t=Noizy%20e%20ka%20kapur%20keq%20me%20dh%C3%ABmb%C3%ABt%20e%20Dasar%C3%ABs%3A%20Kush%20%C3%ABsht%C3%AB%20kjo%3F"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnoizy-e-ka-kapur-keq-me-dhembet-e-dasares-kush-eshte-kjo%2F&text=Noizy%20e%20ka%20kapur%20keq%20me%20dh%C3%ABmb%C3%ABt%20e%20Dasar%C3%ABs%3A%20Kush%20%C3%ABsht%C3%AB%20kjo%3F"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Noizy%20e%20ka%20kapur%20keq%20me%20dh%C3%ABmb%C3%ABt%20e%20Dasar%C3%ABs%3A%20Kush%20%C3%ABsht%C3%AB%20kjo%3F https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnoizy-e-ka-kapur-keq-me-dhembet-e-dasares-kush-eshte-kjo%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Noizy%20e%20ka%20kapur%20keq%20me%20dh%C3%ABmb%C3%ABt%20e%20Dasar%C3%ABs%3A%20Kush%20%C3%ABsht%C3%AB%20kjo%3F&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnoizy-e-ka-kapur-keq-me-dhembet-e-dasares-kush-eshte-kjo%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->