Kuriozitete

Njerëzit që nuk u dorëzuan deri në arritjen e qëllimeve (FOTO)

Shlyerja e një borxhi që i keni dikujt, humbja e peshës ose rregullimi i biçikletës tuaj janë qëllime shumë realiste, por ato për t’u kryer kërkojnë shumë energji dhe vullnet.

Gjëja kryesore është ta keni dëshirën e mjaftueshme për ta hedhur hapin e parë në këtë aspekt dhe më pas një ditë përpjekjet e juaja do të shpërblehen, do t’i arrini rezultatet e dëshirueshme.

Këtu më poshtë i keni disa raste kur njerëzit kanë bërë ndryshime në jetën e tyre dhe i kanë realizuar ëndrrat e tyre:

“Dëshira për të përmirësuar patinazhin  dhe për të reduktuar problemet e shfaqura tek këmbët më ka shtyrë të bëj ndryshime në dietën time”.

“Humbja e peshës më ka shpëtuar jetën”.


“Më në fund e pata intervistën time të parë të punës, pasi rashë në peshë”.


“Shoqja ime më pyeti ‘Kush është ajo?’, kështu reagoi kur e pa fotografinë time të martesës. Më pas unë vendosa që ta rikrijojë atë fotografi”.


“Motra ime e bukur, duke jetuar sërish ëndrrën e saj në një tur nacional të së Bukurës dhe Bishës”.


“Pas dy vjetëve e paguajtëm borxhin që i kishim, 63 mijë dollarë”.


“Nëna ime takohet me vajzën time për herë të parë. Unë kam qenë duke e imagjinuar këtë moment për një kohë të gjatë”.