Kronika e Zezë

Njëmbëdhjetë aksidente trafiku në Shkup, po aq të lënduar

Njëmbëdhjetë persona janë lënduar në gji

Njëmbëdhjetë persona janë lënduar në gjithsej 11 aksidente trafiku që kanë ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit. Në tre prej tyre është shkaktuar dëm material.

SPB Shkup në buletinin e sotëm informon se janë sanksionuar nëntë shoferë të cilët e kanë drejtuar automjetin me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, ndërsa nga komunikacioni janë përjashtuar 15 persona të cilët e kanë drejtuar automjetin motorik para se të pajisen me patentë shoferi dhe dy shoferë nën ndikimin e alkoolit. Nga komunikacioni janë përjashtuar edhe 12 automjete të paregjistruara.

Janë sanksionuar edhe 25 shoferë të cilët kanë folur në telefon celular derisa e kanë drejtuar automjetin dhe tetë shoferë për mosmbajtjen e rripit të sigurisë.

Policia e komunikacionit ka gjobitur 85 persona për parkim jo të drejtë, ndërsa nga automjeti i posaçëm “karotrrec” janë larguar 70 automjete.