Maqedoni

Një trup i pajetë në rrugën e vjetër Ohër-Strugë

Një trup i pajetë është gjetur sot në afërs

Një trup i pajetë është gjetur sot në afërsi të një uikend shtëpizës në rrugën e vjetër Ohër-Strugë. Informatat e para të pakonfirmuara flasin se bëhet fjalë për një grua 30 vjeçare. Ekipi i policisë dhe organeve tjera kompetente janë në vendngjarje dhe po kryejnë hetime. Informata më të hollësishme nga SPB Ohër paralajmërojnë gjatë ditës.

– Advertisements –