Bota Kosovë

Një tjetër shtet europian do të izolohet, shtetrrethim 24-orësh

Për të frenuar pandeminë e koronavirusit, Austria po shkon drejt një bllokimi të tretë total, pas atij në pranverë dhe në muajin nëntor.

Qeveria do të izolojë përsëri të gjithë vendin dy ditë pas Krishtlindjeve, nga data 27 dhjetor deri më 10 janar.

Dyqanet dhe institucionet publike do të mbyllen dhe do të ketë një shtetrrethim 24-orësh. Tregjet tradicionale të Krishtlindjeve do të mbyllen gjithashtu.