Shqipëri

Një tërmet prej 4.0 ballë dridhë Shqipërinë

Një tjetër lëkundje është ndjerë pak minuta më

Një tjetër lëkundje është ndjerë pak minuta më parë në Shqipëri. Epiqendra është e njëjta e tërmetit të natës së kaluar, 31 kilometra në jug-perëndim të Elbasanit dhe 7 kilometra në veri të Lushnjës.

Sipas sizmologëve, kemi të bëjmë me një tërmet të magnitudës 4.0, i ndodhur rreth 2 kilometra në thellësi.

Sot në orën 1.25 në të njejtën zonë u regjistrua një tërmet i magnitudës 4.5. /A2CNN/